C3C -moduulien asennukset nyt meiltä!

Swerock Oy:n valmistamat ja C3C Engineering Oy:n rakennesuunnittelemat moduulijärjestelmät koostuvat esivalmistetuista umpibetonielementeistä.

– C3C-moduuli on betoniteollisuuden vastine legopalikoille. Nämä ovat tarpeen vaatiessa helposti muunneltavissa. Moduuleita on siis helppo kasata, mutta myös helppo purkaa ja kasata tarvittaessa toiseen paikkaan, Jouko Helin kertoo.

Moduuleita löytyy kahdessa koossa: 80cm x 80cm x 160cm ja 80cm x 80cm x 80cm. Lisäksi löytyy erikoispaloja riippuen muurien korkeudesta ja muodosta.

– Valmistuksessa käytetään betoniautojen palautusbetonia, eli uutta työmaille toimitettua, mutta ylimääräiseksi jäänyttä betonia. Näin ylijäämä ei mene hukkaan ja ympäristö kiittää, Helin sanoo.

Käyttökohteita ovat esimerkiksi meluvallit, pölysuojat, tukimuurit, materiaalitaskut eri materiaaleille, sidontapaikat kuorma-autoille ja hallien seinät.

– Asennuskivi vastaa näiden moduulien asennuksista ja siirroista pitkällä kivityökokemuksella ja vankalla ammattitaidolla. Toisin sanoen puhelin käteen ja soittoa minulle, niin kerron lisää ja etsitään paras ratkaisu tarpeisiin.

Joukon tavoitat puhelimitse numerosta 0400 322 741 ja sähköpostitse osoitteesta jouko.helin@asennuskivi.fi.

Tutustu Swerockiin tarkemmin täällä.