Monnankadun kivityöt valmistuivat Asennuskiven osalta

Monnankadun viimeistelytöitä tehtiin syyskuun alussa.

Asennuskivi oli mukana tekemässä Raumalla Monnankadun kivitöitä. Asennuskivi pääsi aloittamaan oman osuutensa kesäkuun lopulla ja työmaa oli valmis elokuussa.

- Työt etenivät hyvässä vauhdissa ja olimme valmiita aikataulussa. Kaiken kaikkiaan työskentelimme alueella puolisentoista kuukautta. Muutaman viikon olimme pois kyseiseltä työmaalta, jotta muut saivat tehtyä omat osuutensa, joiden avulla pystyimme jatkamaan omaa osuuttamme, Jouko Helin kertoo.

Asennuskivi palasi vielä syyskuun alussa työmaalle tekemään muutamia lisätöitä.

- Teimme Tarvolantien alkuun kerrostalon eteen betonilaatoista käytävän. Sama homma tehtiin myös Lensuntien alkupäähän.

Liikenneympyrässä risteävät Monnankatu, Päiväsenkatu ja Tarvolantie.

Suunnittelusta vastasi Rauman kaupunki. Asennuskiven työt alkoivat lämpimässä heinäkuisessa säässä Monnankadun, Päiväsenkadun ja Tarvolantien risteyksen liikenneympyrän kivitöillä.

- Alueelle tuli muun muassa betonikiveykset ja kolmen-neljän kiven raitaa. Kukaan ei ole tullut haukkumaan työnjälkeä, joten eikös se kerro siitä, että ihmiset ovat olleet tyytyväisiä, Helin naurahtaa.

Tavoitteenamme on täysin tyytyväinen asiakas ja saavutamme sen laadukkailla kiviasennuksilla ja muilla palveluillamme. Ota yhteyttä, niin katsotaan, miten voimme palvella parhaiten!

Asennuskivi Oy
Jouko Helin
0400 322 741
jouko.helin@asennuskivi.fi