Suvitie nauttii auringosta ja positiivisesta palautteesta

Jouko Helinin miehistö työskenteli Suvitien parissa huhtikuun puolesta välistä toukokuun loppuun.

Rauman Suvitien uusi ilme on kerännyt rutkasti kehuja. Myös Suvitien kivityöt tehneellä Asennuskivellä ollaan työn jälkeen tyytyväisiä.

- Suvitien työmaalla kaikki sujui niin kuin oli suunniteltu. Työt valmistuivat aikataulujen mukaan. Ainahan jokaisella työmaalla on omat haasteensa, mutta hommat sujuvat kokemuksella, Jouko Helin kertoo.

- Työnjälki miellyttää omaakin silmää. Suvitien kiveykset eivät ole sellaista niin sanottua sillisalaattia, vaan selkeälinjaisia ja tietyllä tapaa yksinkertaisen kauniita.

Suvitie Syväraumankadun suunnalta.

Asennuskivi aloitti oman osuutensa Suvitiellä vuoden 2017 lokakuussa. Tällöin töitä tehtiin vain pieniltä osin. Todenteolla kivitöihin päästiin huhtikuun puolessa välissä 2018 ja kaikki oli valmista toukokuun lopulla.

- Huhtikuusta alkaen työmaalla painoi arkisin hommia päivittäin kahdesta kahdeksaan miestä. Alueelle tuli reunakiviä, mukulakiveykset, suojatietasanteet ja nupukiviparkkiruudut. Kaikki meni hienosti nappiin alkuperäisten suunnitelmien mukaan.

- Ihmiset kävivät töiden aikana katsomassa tilannetta. Hienoa, että paikallisia kiinnostaa, miten kaupunkia kehitetään. Suvitiehän on tunnetusti monelle raumalaiselle tärkeä paikka, sillä sen maisemat ovat äärimmäisen kauniit.

Suvitie on saanut positiivista palautetta muun muassa sanomalehti Länsi-Suomen yleisöpalstalla.

Suvitielle onkin mukava suunnata kävely- tai pyöräretkelle. Kaunis kesäinen ilma kruunaa kuljeskelun yhdessä Suomen suurimmista pienvenesatamista.

Asennuskivi on saanut työmaastaan paljon positiivista palautetta. Helin on saanut sitä suoraan ihmisiltä, mutta myös lehtien yleisöpalstoilla ja sosiaalisessa mediassa.

- Olemme saaneet mukavasti palautetta ja se on aina hienoa. Yleissiisteyttä on kehuttu ja kerrottu, että siellä on mukava liikuskella.

Suvitie houkuttelee paikallisia kävely- ja pyöräretkille.

Lisää kuvia Suvitiestä voit katsoa täällä.

Katso kuvia Suvitien työmaan vaiheista ja tämän hetkisistä työmaista Facebook-sivuillamme.